#TGNpatrimonidelscoloms

Hola Antònia, les xarxes socials mai deixaran de sorprendre’m. Van evolucionant i ara les piulades són una teràpia molt important pels usuaris. Algun dia l’OMS haurà d’agrair a twitter la seva funció terapèutica.

Un exemple d’aquesta teràpia és l’etiqueta #TGNpatrimonidelscoloms. La gent de Tarragona i els visitants estem fins el més a munt dels coloms i els seus excrements. Tothom ha patit en un moment de la seva vida un atac “femtal” d’aquestes bèsties.

Un servidor quan vivia al costat de l’Ajuntament no podia ni sortir al balcó per culpa d’aquests ocells i vaig acabar convertint la finestra en un espai estrambòtic amb molinents,  CDs i bosses de brossa. La guerra la vaig perdre. Vaig acabar marxant del pis.

Les protestes sobre questes bèsties sempre estan latents i una vegada a l’any sorgeixen a la superfície. Aquesta vegada serà el twitter qui liderarà la reflotada d’aquesta problemàtica. Els tuitaires estan penjant fotos amb aquesta etiqueta i poc a poc es confecciona el mapa d’una realitat que a tothom emprenya i que ningú soluciona.

Probablement ningú farà cas ni de les imatges ni dels tweets, però almenys els veïns podrem vomitar en 140 caràcters la mala llet que ens provoquen aquestes aus i la seva merda.

Crec que tots estem obligats a sortir al carrer i com si del Pokemon Go es tractés, anar a la recerca dels santuaris d’aquests moixonots, fotografiar les seves caques i convertir aquesta plaga en un corrent fotogràfic d’avantguarda. Art i salut


Comentaris

envia el comentari