L'onanisme ciutadà

 

Hola Antònia, aquest matí quan m’he despertat he estat a punt de gastar-me 2,99€ en un aplicació per a telèfons que et guia l’exercici físic diari, només 7 minuts, i en dos mesos et deixa fet un "figurín".

No ho he fet, no m’he vist a casa fent exercici seguint les indicacions del telèfon. De repent he recordat la cançó d’Ismael Serrano sobre l’amor propi (1). Ell cantava els avantatges d’estimar-se a un mateix, de cuinar-se a un mateix, d’esperar-se a un mateix i fins i tot de la meravella de consolar-se sexualment un mateix.

A Tarragona i als habitats de la ciutat ens falta millorar l’amor propi tarragoní,  la pràctica de l’onanisme ciutadà. Però atenció, tots sabem que això de l’amor (propi o no) pot convertir-se en rutinari, i la rutina tot ho mata. 

Tots ens estimem la ciutat però sempre estimem el mateix. Estimem la Part Alta, el Balcó, els Castells, Santa Tecla, la Setmana Santa, etc. El nostre amor a Tarragona està entrant en una rutina que pot ser perillosa.

Com a propòsit d’any nou la gent de Tarragona ens hauríem de plantejar introduir noves pràctiques d’onanisme ciutadà, necessitem nous al·licients, nous plaers.

Aquest 2017 hem de buscar tot allò de Tarragona que va necessitat d’amor, allò en que ningú hi pensa quan parla de la ciutat amb la boca gran. Tot allò que fa massa anys que està deixat de la mà de déu.

El 2017 ha de ser l’any en que l’amor propí tarragoní entri en una nova dimensió i que ens empleni de plaer i èxtasi de ciutat. Tarragona s’ha d’estimar a ella mateixa amb una cara de plaer semblant a la dels adolescents quant es fotografien al mirall del lavabo (2), amb l’amor propi pels núvols.

(1) M’ha de preocupar que la primera cosa que em vingui al cap el primer dia ressacós de l’any sigui una cançó sobre l’amor propi?

(2) Algú em pot afirmar si la moda de fotografiar-se al lavabo l’ha creat una empresa de rajoles? Instagram s’ha convertit en un gran aparador del món de les manises, i de les tovalloles fora del lloc.

 


Comentaris
Laura
Brillant!

envia el comentari