3, 2, 1,... desconnexió!

Aquesta setmana on molta gent ens hem adonat que no tenim ni idea de com funciona el reglament d’un Parlament, hem aprés la paraula filibusterisme i les xarxes socials han estat bullint com mai.

Entre les moltes publicacions, comentaris, etiquetes i “memes” ha destacat a nivell tarragoní la foto que ha publicat el regidor Pau Pérez al seu facebook. Un grup de membres del PSC de la ciutat amb un allargador a la mà, estirant i acompanyat del text “Preparados para la desconnexión....”

Imatge del Facebook.

El senyor Perez pot penjar al seu facebook el que li doni la gana, pot exercir la seva llibertat d’expressió com vulgui i jo el defensaré. Però aquest missatge que suposo que feia referència a la “desconnexió de Catalunya i Espanya” ha coincidit en espai i temps amb la sensació que molts ciutadans tenim d’una “desconnexió” del govern local de les responsabilitats vers els tarragonins i les tarragonines.

Imatge de Josep Fèlix Ballesteros en la seva entrada als jutjats pel cas Inipro | ACN

 

Aniria bé que s’utilitzés el cable elèctric de la imatge per passejar pels carrers i veure que la ciutat té zones molt brutes, que a la Part Alta hi ha edificis que ens cauran al cap, crits i ganivets, al Camp de Mart adolescents esnifant cola, botigues de “quita i pon” al centre, problemes d’aparcament, processos judicials, vermuts prohibits, etc, etc.

Estimats socialistes, feu humor de la desconnexió o del que sigui però treballeu per Tarragona, amb la feina feta tothom entendrà millor el vostre humor, ara més aviat pot enfadar.


Comentaris

envia el comentari